Priser tilpasset din livssituation

Alle forløb i sundhedsvæsenet og i det kommunale er individuelle og udfordringerne ligeledes. Såvel som mennesker er forskellige, kan sygeforløb og bevillingsprocesser også være det. Din Navigator kan løse dine udfordringer på flere forskellige måder, hvorfor prisen vil variere alt efter hvilke løsning du vælger.

Kontakt Din Navigator for en uforpligtende samtale om dine udfordringer så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig og dine pårørende.

Vi kan være din bisidder, rådgiver og vejleder

Alle mennesker oplever at være i berøring med sundhedsvæsenet eller det kommunale system på et tidspunkt i deres liv. For mange kan dette opleves som værende anstrengende og stressfremkaldende. Samtidig med det skal man oftest også forholde sig til, hvilke rettigheder man vil gøre brug af, hvilket for nogen kan være uoverskueligt. Netop derfor har Din Navigator gjort det til sin fornemmeste opgave, at være den hjælp der vejleder og rådgiver dig om, hvordan du bedst håndtere alle de spørgsmål og gøremål der måtte dukke op i en svær situation.