Din Navigator som partsrepræsentant

For mange kan være krævende, at være part sag i forbindelse med et sygeforløb eller hos en offentlig myndighed. Det kan have at gøre med, at sagen kan være af stor betydning, have store økonomiske eller person konsekvenser. Netop af de grunde, kan det give mening, at lade Din Navigator partsrepræsentere dig.

Hvad er en partsrepræsentant?

Alle har ret til en lade en anden bistå en i en given sag, hvad end denne foregår i et sundhedsregi eller ved en offentlig myndighed. Det kan ske ved at en partsrepræsentant træder i partens sted og med det overtager partens beføjelser i forhold til sagens anliggender og gøremål. Dette kan afhjælpe den enkelte i en stor grad, da det være aflastende.

Det er vigtigt at kende sine rettigheder. Men det kan være svært at påberåbe sig dem i en svær situation. Her kan Din Navigator træde til, da vi er specialister i at vejlede og støtte vores klienter i at gøre krav på den berettiget støtte de kan modtage.

Skal vi være din partsrepræsentant?

Kontakt os allerede i dag og få en gratis vurdering af din sag!

Alle kan have behov for en partsrepræsentant, som kan være den støtte man mangler. Kontakt Din Navigator i dag og hør, hvordan vi kan være den støtte du mangler i din sag med sundhedsvæsenet eller kommunen.

  Læs om hvordan vi har hjulpet andre!

  Da min mand i 2017 får en cancerdiagnose, som er fatal, var vi på ingen måde forberedte på, at han faktisk var døende. Vi besluttede, at min mand skulle dø hjemme, men jeg havde ikke forudset alt det, som vi fik brug for. Da træder Ina fra Din Navigator til som en fantastisk støtte og hjælp med bl.a. kontakt til kommunen angående hjemmehjælp, hjælpemidler og ansøgning om plejeorlov til mine børn. Derudover sørgede hun får, at jeg fik refusion af store medicinudgifter. Dette gav plads til, at jeg og mine børn fik kvalitetstid i den sidste tid med min mand.

  Ind i mellem var min mand indlagt på hospitalet, hvor vi havde stor hjælp af at have Ina med til samtalerne, så vi fik et bedre og mere overskueligt indblik i min mands og min nye situation.
  Jeg kan anbefale Ina som en omsorgsfuld, kærlig og ikke mindst meget kompetent person. Hendes hjælp var uvurderlig.”

  Den varmeste anbefaling fra Åse Salmonsen

  Åse Salmonsen